Internationaal treffen 914 Club Holland


Tijdens het weekend van 15 t/m 17 juni jl. vierde de Porsche 914 Club Holland zijn 20-jarig jubileum. Dit evenement vond plaats in de provincie Groningen. Er waren deelnemers aanwezig uit o.a. Duitsland, België, Frankrijk, Engeland, Zwitserland en natuurlijk Nederland.

Het organisatieteam had een leuk aantal activiteiten verzorgd. Zo was er een aantal toerritten georganiseerd, er werd een bezoek gebracht aan het molenmuseum “De Wachter”, het pittoreske dorpje Bourtange werd bezocht en de Zeehondencrêche in Pieterburen.

Na beëindiging van het middaggedeelte op zaterdag, werden alle deelnemers uitgenodigd om een kijkje te nemen bij de stand van 914parts.nl. Leuk was te zien dat de kledinglijn erg in de smaak viel. Bedankt aan allen die mijn stand hebben bezocht. Tevens een dank aan Edwin die het mede mogelijk heeft gemaakt om binnen 3 uur (!) de stand te hebben opgebouwd, bemand en weer afgebroken te hebben.

I.v.m. het opbouwen van mijn stand, was ik niet in de gelegenheid om foto’s te maken van Pieterburen. Heb jij nog mooie foto’s hiervan en wil je ze aan deze website toevoegen, laat het me weten. Mocht je jouw auto niet terugvinden in het foto-overzicht onder “Foto’s alle deelnemers”, neem dan ook even contact met mij op.

Ongeacht het slechte weer was het een zeer geslaagd weekend. Ik heb geprobeerd met mijn fotoreportage de sfeer van het evenement weer te geven. Ik hoop dat iedereen er net zo van genoten heeft als ik. Voor diegenen die niet aanwezig konden zijn hoop ik dat dit een motivatie kan zijn om bij een volgende 914 meeting wel aanwezig te zijn. Ook wil ik via deze plek het volledige team van de 914 Club Holland bedanken voor dit fantastische weekend!

 

Vrijdag aankomst

Vrijdag middag

Zaterdag ochtend

Zaterdag middag

Zaterdag avond

Zondag

Detail Foto’s

Alle deelnemers

Foto’s van Edwin