EVENEMENTEN KALENDER

Bij de evenementen waar het foto-toestel icoontje bij staat is een verslag met foto’s toegevoegd
Klik in dat geval op de link om het verslag te lezen en de foto’s te bekijken…

Heb je tips voor de evenementen agenda, laat het dan even weten!

Evenement details:

 • zo
  24
  jun
  2007
  Nederland


  Op zondag 24 juni jl. werd door alle gezamenlijke Porscheclubs in Nederland de Porsche Clubdag 2007 georganiseerd. Dit jaar werd vooral het sociale, gezellige en gezamenlijke aspect van lid zijn van een Porsche Club benadrukt.

  Op deze zondag zijn we met zijn allen gaan toeren. Een speciale commissie had een fantastische route uitgestippeld door het oosten van het land. Het team van de importeur had tevens een tweetal leuke locaties gereserveerd voor een pitsstop.

  We hebben ons `s ochtends verzameld op het terrein van Pon Porsche in Leusden. Hier stond koffie, thee en iets lekkers klaar. Bij de inschrijving ontvingen we een tas met daarin het roadboek en een lunchpallet voor elke deelnemer.
  Vanuit hier zijn we vertokken richting Beekbergen. Deze mooie rit voerde ons richting het terrein van een historische stoomtrein. Tijdens een tocht met deze stoomtrein konden we van ons lunchpakket genieten. Alle Porsches werden op een groot (bewaakt) weiland geparkeerd. Na de tocht met de stoomtrein vervolgden we de rit en deze werd beëindigd in Ellecom. Op het Landgoed Avegoor konden we genieten van een “High Tea”.

  Het team van 914PARTS heeft er weer ontzettend van genoten.
  Organisatie, BEDANKT.

  Bekijk de uitgebreide fotoreportage om een indruk te krijgen.

  Nabestellingen kunnen via contact op deze website worden besteld.