Puur PORSCHE Treffen AquaBest 2018

Arno Wienands 914 Parts heeft ook dit jaar een mooie plek kunnen reserveren om alle deelnemende 914`s bij elkaar te zetten. Deelnemers van voorgaande jaren weten dat we het altijd weer tot en gezellig samenzijn konden maken. Laten we ook dit jaar met nog meer auto’s de overige PORSCHE liefhebbers zien hoe blij en trots we zijn op onze magische cijfers:

914

Inschrijving PUUR Porsche Treffen geopend !

Op zondag 27 mei organiseren PUUR Porsche voor de 7e keer het PUUR Porsche Treffen bij recreatiegebied Aquabest in Best.
Dit event trekt jaarlijks een kleine 2.000 Porsches en ruim 4.000 eigenaren en andere Porsche liefhebbers.

Het event duurt van 10.00 uur tot 17.00 uur en Aquabest is 100% Porsche. Dat betekent dat enkel Porsches parkeren op het evenemententerrein.

Het hart van het terrein is gereserveerd voor diverse standhouders. De op het terrein gelegen Beachclub Sunrise is de plaats voor markt van Porsche gadgets (modelauto’s, brochures, boeken etc. etc.). Tevens zijn het restaurant en terras open voor een hapje en drankje. Dit jaar ontkomen PUUR Porsche er niet aan om een kleine toegang te vragen aan bezoekers.

Wat begon als een klein initiatief is de laatste jaren uitgegroeid tot het grootste Porsche event in de Benelux, met bijbehorende kosten aan terreinhuur, vergunningen, beveiliging en diverse andere facilitaire zaken.

Toegang kost € 5,- per auto (ongeacht het aantal inzittenden)
PUUR Porsche werkt met een dagkassa, maar om onnodige files te voorkomen raden we aan om online in te schrijven.
Je ontvangt dan een e-ticket voor de toegang.

Iedereen die zich registreert maakt bovendien automatisch kans op mooie Porsche prijzen in de Kentekenloterij!

Om het voor alle 914 rijders nog aantrekkelijker te maken geven wij een cadeaubon van € 10,- cadeau. Deze kan je besteden bij de aankoop van 914 onderdelen via onze website, of als je onderdelen bij ons komt ophalen. Deze cadeaubon is geldig tot uiterlijk 9 14, dat wil zeggen tot uiterlijk 14 september 2018.

Belangrijk voor aanmelding zijn 2 dingen:

  1. Je laat ons via e-mail weten of je deelneemt met je 914 en of je alleen komt of met begeleiding.
  2. Je meld je aan via onderstaande link op de PUUR Porsche site, dit om je e-ticket per mail te ontvangen. Meld je hiervoor aan via deze link: http://www.puurpm.nl/porsche-treffen

Wij verheugen ons er nu al op je weer met je 914 te mogen begroeten.

Bezoek ook onze website waar we geregeld nieuwe onderdelen aan toevoegen.

We hebben recent weer NOS onderdelen toegevoegd.

https://914parts.eu/shop/

 

 

Wij wenen jou en je dierbaren  hele fijne Paasdagen !

Meld je hier aan voor je nieuwsbrief:  [wysija_form id=”1″]